TintWorld..

By: Ezza Erisa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Jul-2007 02:21 Email | Share | | Bookmark
KCARLIFE KE KUALA WOH

berhenti masa nak taklimat kat hentian rawang
wan take off tgh bagi taklimat berganda..
tada rehat kat RR Tapah
View all 18 photos...
Oh konvoi ke kuala woh. box office gitu...hampir 80buah kereta menakluki kuala woh pada hari ahad yang lepas...

gambar2 separuh dari cam aku...yang lain aku kipnap dari org lain...hihihihih...



Friday, 11-Aug-2006 05:44 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highlands Trip; nice place..

ladang bunge kekwa...
rose valley..a.k.a kedai bunge
rose valley a.k.a kedai bunge jugak
View all 7 photos...
my second trip to CH..kali ni bersama kawan2 serumah ..
dan a couple of 'stranger' with their kid..huhuh...

but anyway...cool and nice place....

I wonder how CH gonna survive without strawberries and vegetables...

(when I was there, I heard one boy / one nyonya or dunno what lah..pronounce strawberry as straw bari..wahaha..I was laughing like hell...'mari mari..straw bari...' kekeke






Thursday, 31-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KELISA OZZY ORANGE

 
kecik version:tuk buat signature
semalam lepak kat putrajaya ..mokcik zam wat suprise ngan show off kereta barunye...
lawa sih...kelisa ozzy orange...

terpikat sudah hati ini...sudah terpikat gile..gile gile sih...
nyesalnye beli kete awal2...kalu tunggu ozzy orange keluar mesti time ni jugak leh gi beli...

OZZY ORANGE...i'm crazy about u...


Thursday, 17-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MADAGASCAR

the penguins
 
 
View all 9 photos...
Genre: Family

Director: Eric Darnell, Tom McGrath

Studio: DreamWorks Pictures

Producers: Mirelle Soria, Teresa Cheng

Screenplay: Billy Frolick, Mark Burton

Sypnosis:
Alex the Lion (Ben Stiller) is the king of the urban jungle, the main attraction at New York's Central Park Zoo. He and his best friends Marty the Zebra (Chris Rock), Melman the Giraffe (David Schwimmer) and Gloria the Hippo (Jada Pinkett Smith) have lived their entire lives in blissful captivity, with regular meals provided and an admiring public to adore them.

Not content to leave well enough alone, Marty allows his curiosity to get the better of him and, with the help of some prodigious penguins, makes his escape to explore the world he's been missing. Alex, Melman and Gloria go after him, but before they can go wild in the streets, they are captured, crated and put on a ship to Africa... to be ultimately set free.

When those plotting penguins sabotage the ship, Alex, Marty, Melman and Gloria find themselves washed ashore on the exotic island of Madagascar. Now, these native New Yorkers have to figure out how to survive in the wild and discover the true meaning of the phrase "It's a jungle out there."

Official website:
http://www.madagascar-themovie.com/

ps:watched the trailer....the cute penguins is the most funniest character..ohhh....cannot wait to watch this movie.....coming soon......


Monday, 14-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SEHARI DI KLCC NENGOK DEMO F1

kete karamjit singh...karamjit pun ada,tapi wat per nak snap dia
ini gti depan klcc yg dia pamerkan ni
perdana 123
semalam..aku antara yg sanggup berhujan semata2 nak tgk demo f1...yeah...vote for erisa...she made it!...hahahah

well it such a memorable event....org dari pelbagai kaum....duduk bersama..berhimpit2 bersama..semata nak tgk demo tu..and i'm proud sebab aku pun gi jugak..hahaah...aku pergi dah lambat..dlm kul 2.15pm..tapi sib baik lum start lagi...

memula diaorang ukur kepanjangan PETRONAS and logo nye yg dibuat diatas jalan ampang tu..erm..aku lupa dah dia org cakap waper Meter...maybe 20M lebih kot...lepas tu...perarakan pelumba ..diaorang naik pacuan 4 roda...ala..senang nak lambai2 kat penonton..aku hengat nak lambai balik..tapi memandangkan aku rasa useless..erk..tak payah laa...membazir tenaga je...suasana dah redup..sebab tadi panas gile...memula tu rasa cam orang bodoh..sebab memang panas nak die hooo..

lepas tu..perarakan kereta2 antik...(ada dipamerkan di dataran merdeka semalam)...itu pun tak menarik minat aku..hey com'on...sapa nak tgk kereta antik gi dataran merdeka laa...org nak tgk kete f1 wat demo..tu pasai dtg sini...

lepas tu...giliran karam singh walia lak beraksi..eh..silap...karamjit singh...waaa..dia bawak waja turbo 2.0..first round..aku tak sempat nengok pun..laju gile...dengar enjin je.. hahaah..tapi aku layan gak lagi...round kedua tu aku tak sempat nengok jugak....dia buat pusing2la wei..hangit hooo tayar dia bau....nyesal aku duk main sms....pehtu ..last round aku sempat nengok..dia buat bulatan dua tiga kali..terer laa dia....berasap tayar......tapi masa tu ujan dah lebat..aku nak amik gambar..tapi aku sayang hanpom aku.....org lain aku tgk dah tak hirau dah...nak jugak amik gambar....lantak laa..rosak peralatan eletronik korang...hahahaha

pehtu....first f1 driver beraksi..jalan dah basah lencun..aku pun dah basah lencun jugak....so dia memang slow je lah..ahh..lantak laaa...aku nak tgk secara slow..so ok laa..dari karamjit tadi...asyik dengar bunyi je...

pehtu giliran motor2 pulaks...tak cool laa..aku tak suke..kalu setakat nak bawah straight je..aku pun boleh..hahaha

second f1 driver laa best nye..sporting siot pilepe? ke apa tah nama dia..takde la dia duk lalu lurus je..dia wat laa aksi pusing2 tu..waaaa...camne aa dia wat? kalu karamjit singh tadi dia wat masa kete laju...drift laa tu..ini dia siap stop dulu baru pusingkan tayar belakang wat bulatan..tayar depan masih dlm kedudukan asal...damn cool!...

pehtu..abih laaa..sessi demo f1....aku serbu kereta waja turbo tu..hahahaha......amik gambar...rugi laa miss masa dia buka bonet..argh.....

ada lagi gambar lain..tunggu aku upload aaa..

ps:gambar tiga takde kena mengena ngan demo f1 at klcc..aku snap time balik dari mana2 tah....sebab plat dia lawa...123..

hoh..dah jadi cam diary lak..

ada lagi..lepas basah lencun tu..aku pergi ke klcc..naik ke kedai buku tu..lepak2 lama gak laa..pehtu dengar cam ada sorakan menarik je kat bawah..aku keluar laa nengok...dari tingkat lima tu..aku tgk ada org nyanyi lagu impak maksima...dengar2 ujung telinga..baru laa tau...adam af2 rupernye...pehtu keluar KRU....hohoh..ok laa..dari tingkat lima tu takcam sapa pun....cam dari suara je...

pehtu balik naik lrt..hahaha..amik kete kat jelatek...balik umah..nengok ringgit sense pun best jugak..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net